Tiedotteet 2010/08


ESRC:n liigakarsinnat pelattiin 28.8.2010

Ottelut pelattiin jälleen kerran hyvässä hengessä ja kuulumisia vaihdeltiin kesätauon jälkeen. Tulokset on julkaistu.

Lady Squash alkaa, tule mukaan!

ESRC järjestää Lady Squash -starttikurssit squashia aloittaville tai vasta vähän pelanneille naisille syyskaudella 2010. Kurssiajankohta on lauantaisin klo 10-11.15 Esport Centerissä. Valmentajana toimii ESRC:n Mannu Salmensaari. Lue lisää kurssiesitteestä.

Valmennukset alkavat 16.8 maanantaina

Juniorien valmennukset pyörähtävät käyntiin maanantaina 16.8. Samalla toimintansa aloittavat ESRC:n Squashakatemia (juniorit 9-19 v.) ja Squashkoulu (juniorit 3-8 v.). Harkkaryhmätaulukot on lähetetty kaikille junnuille. Jos et ole omaasi vielä saanut, niin ota yhteys: jarkki@esrc.fi/Squashakatemia tai mannu@esrc.fi/Squashkoulu. Tervetuloa mukaan! Akatemialaisilta tullaan tiedustelemaan ekojen harkkojen yhteydessä halua osallistua peliharjoituksiin.

Uudet juniorit, tervetuloa squashin pariin!

ESRC toivottaa kaikki uudet juniorit tervetulleiksi Squashakatemiaan ja Squashkouluun! Tutustu oheiseen infoon ja ilmoita yhteystietosi, jos kiinnostuit. Me otamme sinuun yhteyttä ja löydämme sinulle pienryhmän, jossa aloitat squashin ESRC:n ammattivalmentajien johdolla. Katso info | Tule mukaan

Hannu Haanpäästä jälleen ESRC:n golfmestari

Himoitusta golfmestaruudesta taistelivat lauantaina 7.8.2010 ennätysmäiset 22 ESRC:läistä, ja lisäksi mukana oli neljä muuta golffaria. Pelipaikkana oli jo perinteeksi muodostunut Pickala, tällä kertaa sen Forest-kenttä, joka olikin erinomaisessa kunnossa. Myös ilmojen haltija helli osallistujia leppoisalla 30 asteen poutasäällä.

ESRC:n golfmestikset 7.8.2010, lähtöajat on julkaistu

ESRC:n vuotuiset golfmestikset pelataan Pickalan Forest-kentällä lauantaina 7.8.2010 klo 12 alkaen. Lähtöajat on julkaistu.