Aikuisten Tonttucup ja Pikkujoulut 29.11.2014, tervetuloa!

Aikuisten_tonttucupESRC:n aikuisten Tonttucup pelataan lauantaina 29.11.2014 Esportissa alkaen klo 14 kaksinpelinä lohkoissa kuukausiskabojen tapaan. Myös junnut ovat tervetulleita mukaan peleihin! Pikkujoulutunnelmissa jatketaan Helsingin Lauttasaaressa, ravintola Casa Maren kabinetissa alkaen klo 19 hyvän ruoan ja juoman merkeissä (K-18). Myös junnujen vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan pikkujouluihin!

Laita siis ESRC:n tonttuilut kalenteriin ja ilmoittaudu tästä linkistä pikkujouluihin 21.11. ja peleihin 26.11. mennessä! 28 nopeinta mahtuu mukaan pikkujouluihin. Täältä näet tähän mennessä ilmoittautuneet.

Lisätietoja Tiinalta, tiina.koivu(at)esrc.fi tai Railalta, raila.luhtala(at)esrc.fi. Tervetuloa tonttuilemaan!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja