Kauden toiset Kuukausiskabat pelattiin 18.10.

Lokakuun kuukausiskabat pelattiin la 18.10.2014 pienen, mutta pippurisen joukon voimin. Mukana olivat Timbergin Tero, Pohjan Harri, Jokisen Tapsa, Vuorisen Juho, Pyren Erkki ja naisvoimana Koivumäen Sanna. Päätettiin pelata yhtenä sarjana kaikki kaikkia vastaan, paras kolmesta, niin kaikille tuli pelejä riittävästi.


Yllätyksiltä vältyttiin suuremmin. Terolla oli vaihdelaatikossa jotain ongelmia, Harria vaivasi jokin revähdys, ja Pyre on pumpannut rautaa niin, että herkkyys on hävinnyt lyönnistä. Sanna taisteli hienosti ukkeleita vastaan, vaikka voittoja ei tällä kertaa tullutkaan.  Auringon jo laskiessa lopputaulukoksi muodostui seuraava:

1. Tapsa  5 voittoa
2. Harri  4 voittoa
3. Tero 3 voittoa
4. Juho 2 voittoa
5. Erkki 1 voitto
6. Sanna 0 voittoa

 

Kuukausiskabojen kokonaistilanne julkaistaan kolmen osakilpailun jälkeen. Seuraavat skabat käydäänkin vasta joulun alla 20.12.2014 lauantain seuraillassa alkaen klo 14.45!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja