30. ”Törkeän paikan”-leiri Vierumäellä

Vierumäelle kokoontui toistakymmentä ESRC:n seura-aktiivia viettämään squashpainotteista viikonloppua 14.-16.3.2008.
lentis.JPG
Paikalla olivat; Kari Lehtola, Vellu Passinen, Tero Timberg, Jonna Kinnunen, Terhi Virtanen, Ilkka Forsell, Olli Koskiniemi, Kari Aalto, Hannu Haanpää, Tuomo Pohjamies ja Jarkki Jaakkola. Perjantaina pelattiin squashia ja saunottiin sekä vaihdettiin kuulumisia. Lauantaina alkoi pelit klo 11 jatkuen aina iltapäivään. Kovinta kyytiä lienee saanut Tuomo jonka Tero rökitti 3-0 pistein 27-0. Sitten siirryttiin kuplahalliin, jossa aloitettiin lentopallo. Kapteeneina toimivat Forsell ja Koskiniemi. Forsellin joukkue voitti erin 3-2, vaikka Rock-Ola yritti piiskata omaa joukkuettaan voittoon. Lentiksestä siirryttiin hierontoihin ja sieltä mökkeihin saunomaan. Illan alussa Jarkki kertoi alkaneen vuoden 2008 merkittävimmistä ESRC:n tapahtumista sekä tulevista koitoksista. Tero Timberg johti squashaiheisen tietokilpailun. Tasapisteisiin päätyivät Vellu, Olli ja Jarkki (7/10). Ratkaisevassa kysymyksessä Jarkki nappasi voiton. Ilta huipentui Counry Clubilla tanssin ja rupattelun merkeissä. Väkeä oli talo täynnä, sillä samaan aikaan ESRC:n leirin kanssa oli Vierumäellä Curlingin seniorien MM-kilpailut sekä ilmapistoolin ja ilmakiväärin SM-kilpailut.Sunnuntaiaamuna osa kovimmista vääntäytyi vielä squashkentille. Siellä Tero kepitti Kartsan 2-1. Uimahalliin ja porekylpyyn meni Vellu. Viikonlopun kruunasi upea talvisää – lunta sateli koko viikonlopun ja aurinkokin pilkahteli!
vellu.JPGforsell.JPGaalto-ja-koskiniemi.JPGenglantilaista.JPGkartsa.JPGjarkki.JPGpeli.JPGpeli1.JPGterhi.JPGtero.JPGtietokilpailu.JPGtimberg.bmptytot.JPGvellu-venyttelee.JPGvellu.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja