ESRC etsii squashvalmentajaa lauantaipäiviin

ESRC_logoOletko Sinä etsimämme vankat squashtaidot omaava, eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa hyvin toimeentuleva, ulospäin suuntautunut ja liikunnallinen henkilö, jolla on squashvalmentajakokemusta?

ESRC ry tarjoaa Sinulle mahdollisuuden liittyä mukaan seuran valmentajakaartiin. Tarjolla on squashvalmennustyötä juniorivalmennusryhmissämme lauantaisin, 2-4 tuntia/ lauantai, aloitus näillä näkymin klo 10.45 lauantaisin. Paikkana Esport Center, Espoon Tapiolassa. Työ alkaa 16.8.2014 tai sen jälkeen sopimuksen mukaan. Valmennuskautemme on elokuun puolivälistä toukokuun loppuun, koululaisten loma-aikoina ei valmennusta, kaikkiaan noin 40 valmennusviikkoa / kausi. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ESRC:n toiminnanjohtajaan Raila Luhtalaan, puhelin: 050-5553978, sähköposti: raila.luhtala@esrc.fi.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja