Nimitysuutisia ESRC:n organisaatiossa

tommi_make_kesakuu_2014Espoo Squash Rackets Club ry on nimittänyt Tommi Lindin ESRC:n päävalmentajaksi 1.6.2014 lähtien. Tommin muina rooleina tulevalla kaudella ovat ESRC:n Squashakatemian ja -koulun johtajuus sekä VJR:n puheenjohtajuus. Tommi valmentaa kaudella 2014-2015 ESRC:n junioreita viitenä päivänä viikossa. Tommi on jo kausilla 2012-2014 toiminut ESRC:n valmentajana. Edellinen päävalmentaja (2010-2014) Markku Hyrske, jonka aloitteesta päävalmentajan vaihdos käynnistettiin, jatkaa edelleen ESRC:n Squashakatemian valmentajana kahtena päivänä viikossa. Tulevalla kaudella ESRC:n vakiovalmentajakaartiin kuuluvat myös Matias Tuomi, Kim Korhonen ja Topias Aalto.

Make kertoi jättävänsä päävalmentajuuden Tommille hyvillä mielin ja Tommi puolestaan ottaa lisähaasteen innolla vastaan. ESRC käynnistää kaudella 2014-2015 tehovalmennuksen, johon ESRC:tä edustavat, seuran lupaavimmat juniorit kutsutaan mukaan.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja