ESRC:n naisille mestaruus Squashliigassa!

ESRC:n naisten ykkösjoukkue ESRC I voitti kauden 2013-2014 Squashliigassa kultaa ja vei näin jo kolmannen peräkkäisen mestaruutensa! Mitalit ratkaistiin Helsingin Talihallissa 26.4.2014.

ESRCHead_Suomen_mestarit_2013-2014_500px

ESRC:n naisten ykkösjoukkue oli vahvojen runkosarjaesitystensä jälkeen tälläkin kertaa playoffsien ennakkosuosikki. Joukkue kesti paineet, voitti välierässä HSRC:n puhtaasti 3-0 ja finaalissa Mikkeli kaatui myös 3-0. Playoffseissa joukkueessa pelasivat Elina Kononen, Emilia Soini, Riikka Piekäinen ja Pia Ojala. Kauden aikana joukkueessa pelasivat edellämainittujen lisäksi myös Birgit Coufal (AUT) ja Raila Luhtala.

ESRC:n naisten kakkosjoukkue joutui tällä kaudella tyytymään neljänteen sijaan hävittyään pronssipelissä HSRC:lle otteluin 1-2. Joukkueessa oli playoffseissa pelaamassa Nea Falck, Jenni Nordling ja Katri Aalto-Setälä. Kauden aikana joukkueessa pelasivat myös Emilia Korhonen, Katariina Berggren, Jenni Vähämaa sekä Sofia Korpeinen.

Playoffsien tulokset Squash.fi:n tulospalvelusta.

ESRC:n miesten ykkösjoukkue jäi tällä kaudella playoffsien ulkopuolelle sijoittuen SM-sarjassa viidenneksi.

ESRC:llä oli kaikkiaan viisi naisten ja viisi miesten joukkuetta kaudella 2013-2014 Squashliigan eri sarjatasoilla. ESRC:n juniorityttöjen muodostama ESRC Red voitti 1-divarin ja nousi ensi kaudeksi SM-sarjaan Kuopion annettua luovutusvoiton karsinnassa. Kaikki muut ESRC:n joukkueet säilyttivät sarjapaikkansa.

ESRC onnittelee menestyjiä ja kiittää kaikki liigatoiminnassa mukanaolleita!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja