Seniorin SM-kilpailut Mikkelissä 4.-5.2.2006

ESRC:stä mukana oli 11 pelaajaa; Suurimpana yllätyksenä voitaneen pitää Kari Pesosen upeaa suoritusta. Kari tiputti mm. entisen Suomen mestarin Kale Leskisen 3-0. Lisäksi tietysti pitää mainita Jammu Saaren raivoisa taistelu, jossa hän kvartseissa nousi 1-2 tappioasemasta voittoon 3-2 Lahden Jari Lehtosesta. Harri Lilja pelasi myös upeasti ja Kartsa Lehtola (Itä-Suomen läänin sivistystoimen ylitarkastaja muuten tätä nykyä) oli vastustajilleen tuhoisa. Ja tietysti oli Jarkkikin iloinen kun oli ainoa, joka sai erän luokan voittajalta Jussi Birniltä. Juha Saarentauksellakin alkaa lyönnit löytyä entiseen vanhaan malliin – kunhan vain se fysiikka saadaan kohdalleen. Tuomo harmitteli tappiotaan Timo Pajolle. Voitto olisi ollut aivan käsillä, mutta kun ei niin ei.(Pajo eteni finaaliin).Tytöt eivät tällä kertaa kultaa mukanaan tuoneet. Lieneeköhän syynä se, että he kokoontuivat jo edellisenä iltana Railan mökille ”Ketunpesään” ja oman ilmoituksensa mukaan naukkailivat ”hivenen” viiniä ja siideriä! Kaikkiaan pelaajia oli paikalle kertynyt huikeat lähes 90.

Tulokset:
N30+35
2. Raila Luhtala
3. Maria Rehula
4. Tiia Östman
N45+50
4. Yrsa Seren
M40
1. Kari Lehtola
4. Harri Lilja
M45
4. Jammu Saari
5.-8 Tuomo Pohjamies
9.-16. Juha Saarentaus
M50
3. Kari Pesonen
5.-8 Jarkki Jaakkola

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja