ESRC:n miesten ranking, huhtikuu 2014

Uusi miesten ranking on nähtävissä alla. Lähes kaikki liikehdinnät tapahtuivat maaliskuun kuukausiskaboissa, joissa kunnostautuivat kuukauden kovimmat nousijat Harri Pohja, Alex Macintosh ja miesten listalla hurjaa vauhtia ylöspäin kipuava Raila Luhtala. Kärki pysyy ennallaan, vaikka Topias Aalto ehtikin kertaalleen ohittaa Mikko Rautiolan, mutta hävisi sitten viime lauantain seuraillassa uudestaan. Kuukausiskabojen kautta listalle tuli myös kaksi uutta nimeä Marko Lappalainen ja Juho Vuorinen.

Miesten rankingilla on tässä vaiheessa kautta erityisen suuri merkitys, sillä ESRC:n mestaruuskilpailujen kilpakaavio tehdään raa’asti ESRC:n oman rankingin perusteella. Haasta siis nopeasti pelikaverisi ja kipua ylöpsäin!

 

ranking m huhti 14

Naisten ranking on toistaiseksi ainoa rankinglista, jota ei vielä julkaista netissä. Jos edelliset listamerkinnät ovat mahdollisesti vuosien takaa ja listaa käyttää aktiivisesti ehkä kolme pelaajaa, niin asiaa nettiin ei mielestäni ole. Mutta edes pari listamerkintää ja vähän aktiivisuutta, niin lupaan laittaa naistenkin listan heti nettiin! ;)

 

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja