Sotilaiden Squashin SM-kilpailut 2014

Perinteiset sotilaiden squashin SM-kilpailut pelattiin Espoossa 14.3.2014. Tapahtuma oli järjestyksessä 15. kerta. Kisaa on pelattu vuodesta 1999 alkaen ja pelipaikkoina on toiminut Helsinki, Espoo ja Lahti.

Köngäs_Vähämaa_Knuutila_500px

Miesten kilpasarjan voiton vei oppilas Jaakko Vähämaa UrhK:sta, joka kukisti finaaliottelussa erin 3-0 oppilas Tatu Knuutilan. Pronssin nappasi oppilas Mika Köngas. Urheilukoulu sai ensimmäistä kertaa kaikki mitalisijat. Vähämaa ja Knuutila ovat molemmat miesten maajoukkuepelaajia ja heidät on valittu Italiassa toukokuussa pelattaviin EM-kilpailuihin edustamaan Suomea.

Keränen_Jaakkola_Repo_500px

Miesten yli 40-vuotta luokan voitti kom (evp) Jarmo Jaakkola. Hopeaa sai kaptl Kari Keränen ja pronssia ylil Ari Repo – molemmat MERISK:sta.

Seuraavat Sotilaiden Squashin SM-kilpailut pelataan Espoossa 13.3.2015.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja