ESRC:n miesten ranking nyt netissä!

miesten_ranking_banner_169pxESRC:llä on omat rankinglistansa Esport Centerin seinällä. Ne toimivat vanhalla kunnon nyrkkeilymestaruussysteemillä – nouset sen edelle, jonka haastat ja voitat! Naisilla, miehillä, tytöillä ja pojilla on omansa. Naiset voivat lisäksi haastaa miehiä ja tytöt poikia. Miesten rankinglistaa ovat viime vuosina käyttäneet aktiivisesti lähinnä tietyt divaritason pelaajat ja lisäksi tilanne elää aina Kuukausiskabojen ja seuran mestaruuskilpailujen yhteydessä. Kuukausiskabojen ottelut vaikuttavat normaalisti rankinglistaan. Mestisten jälkeen osallistujat nousevat muiden edelle, uusi mestari tietysti ykkösenä.

Toivomme, että kaikki innostuvat pelaamaan tiiviimmin rankingpelejä! Merkkaa ottelusi tulos listan vieressä olevalle paperille ja siirrä napit oikeille paikoille. (Jos korkeammin rankattu voittaa, mitään ei tapahdu. Jos alempana ollut pelaaja voittaa, hän siirtyy ylemmän edelle ja ennen ottelua pelaajien välissä olleet siirtyvät sijan alaspäin. Jos et vielä ole listalla, sinun täytyy ensin voittaa joku listalla oleva.)

Katso miesten listan maaliskuun tilanne täältä!

ranking m maalis 14

Jatkossa löydät miesten rankingin täältä.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja