Espoo Women’s Open 2014 maaliskuussa, tervetuloa!

ewo2014_banner_169pxESRC ja Esport Center toivottavat tytöt ja naiset jälleen tervetulleiksi Espoo Women’s Openiin Esport Centeriin, Espooseen 8.3.2014! Kilpailukutsu on julkaistu. Tänä vuonna squashkilpailussa myös naisten harrastesarja, johon voit tulla pelaamaan vaikket kuuluisikaan squashseuraan! Kaikki kaaviot pelataan loppuun lauantain aikana.

Naistenpäivän kunniaksi ohjelmassa tutustumista mailapeleihin, arvontoja, tarjouksia Esport Pro Shopissa ja Esport Caféssa! La 8.3. kaksi lasta yhden hinnalla Esport HopLopiin! Tervetuloa mukaan!

Espoo Squash Rackets Club welcomes all girls and women once more to Espoo Women’s Open in Esport Center, Espoo, Finland 8.3.2014! The squash competition will be played from start to finish on Saturday.

Ilmoittautuminen on päättynyt – Signup is closed. Yhteydenotot – Contact Ilkka Forsell, ilkka.forsell@esrc.fi, p. +358 50 523 1787. Kaaviot julkaistaan torstaina – Draws will be published on Thursday.

Kilpailukutsu – Invitation | Ilmoittautuneet – Entries

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja