Seniorien SM-kilpailut 2014

ssm2014-sivuEspoo Squash Players järjesti mainiot seniorien squashin SM-kilpailut Esportissa 25.-26.1.2014. Paikalle saapui lähes 100 seniori-ikäistä eli vähintään 35-vuotiasta squashin pelaajaa, naisia oli heistä tällä kertaa valitettavasti vain viisi. Naiset pelasivat luokassa N45 eli naiset yli 45 vuotta. Miehillä luokkia oli M35:stä M70:een eli kahdeksan luokkaa. Mitaleita oli siis jaossa 27 eli lähes yhtä monta kuin viikko sitten pelatuissa juniorien SM-kilpailuissa, jossa ESRC:n menestyi hienosti.

ESRC:n senioripelaajista paikalle saapui näihin mittelöihin 14 pelaajaa, joista viisi ylsi mitaleille asti. ESRC:n mitalistit olivat: Hessu Hassinen, pronssia M60, Tuomo Pohjamies, pronssia M55, Harry Lilja, hopeaa M50, Raila Luhtala, pronssia N45 sekä Olli Rounaja, pronssia M35. Nelossijan nappasivat ESRC:n pelaajista Timbergin Tero (M40) ja Haanpään Hannu (M50).

Linkit tuloksiin ja kisakuviin: squash.fi.

ESRC kiittää sisarseura ESP:tä hyvin toimineista kisajärjestelyistä sekä ennen kaikkea tiukoista peleistä!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja