Squashliigakierros 11.1.2014

ssqllogoKauden 2013-2014 Squashliigan neljäs kierros pelattiin 11.1. ympäri Suomea. Lue tästä joukkueiden otteluraportteja sekä tarkista ottelutulokset ja pistetilanne squash.fi:n liigasivuilta.

Naisten 1-divarin joukkueet pelasivat jälleen Tampereella, tässä kolmen joukkueen kimppaposeeraus:

RedBlueBlack_Mansessa_11012014_cropped_500px

Naisten ykkösjoukkue jatkoi edelleen vahvoja otteitaan ja johtaa runkosarjaa neljän kierroksen jälkeen, mutta Mikkeli on vain neljän pisteen päässä. Miesten ykkösjoukkue on viidennellä sijalla, kun runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja neljä ottelua.

Naisten SM-sarja: MINIKIERROS – MINIRAPORTTI

Lauantaiaamuna kello yhdeltätoista alkoivat naisten SM-sarjan minikierroksen pelit Espoossa. Ensimmäiset pelit pelattiin HSRC:n ja ESRC 1:n välillä. ESRC hallitsi vahvasti ja otti voiton kaikissa matseissa. Seuraavaksi pelasivat ESRC 2 ja HSRC. Tällä kertaa ottelut menivät tasaisemmin, lopulta kuitenkin ESRC:n joukkueen voittaessa tiukasti. Matsit pelattiin koko rahan edestä. Tilanne näytti huonolta ESRC:n jengille Nean ollessa 2-0 häviöllä ja Katariinan puolestaan 2-1. Molemmat kuitenkin onnistuvat kääntämään ottelut voitoiksi.

Viimeisenä kotijoukkueet ottivat mittaa toisistaan. Ykkösjengi otti kuitenkin odotetusti voitot jokaisesta pelistä.

Birgit Coufal (WSA 58) playing for ESRC I against Nea Falck (ESRC II)

Birgit Coufal (WSA 58) playing for ESRC I against Nea Falck (ESRC II)

Pelitulokset ja sarjatilanne

Raportoi Emilia K

Naisten 1-divarin kierros Mansessa 11.1.2014

Rakkaat kiinnostuneet lukijamme YMPÄRI MAAILMAA: tulomatka oli synkkä ja masentava, kunnes saavuimme Tiiriön ABC:lle, jossa popsimme monikulttuurista ruokaa. Johanna ”meinattiin” jättää pois ja ”unohtaa” hänet taas ABC:n vessaan.

Seuraava pysäkki oli Tampereen GoGo liikuntakeskus (onnea GoGo 25 v!). Oululaisten johto ESRC Rediin oli ennen tätä päivää kaksi pistettä (oululaisilla yksi ottelu enemmän pelattuna). Mutta tänään ESRC Redin loistavat pelaajat pieksivät oululaiset ja rynnivät johtoon kahdella pisteellä, kun nyt kummallakin joukkueella on viisi ottelua pelattuna. Oululaisilla oli kieltämättä ihan hyvää yritystä. Muutkin ESRC:n joukkueet (Black ja Blue) pärjäsivät ihan ookoosti. Ja Tamperekin pysyy vielä mukana (kiitos banaaneista, omenista ja mandariineista sekä englantilaisista lakuista!). Ne, joilla jäi tänään jotain hampaankoloon (Sofiaaaaaa!) voivat haastaa sitten ensi viikonloppuna pelattavissa Junnujen SM-kisoissa.

Paluumatka sujui (kirjoittaessamme tätä olemme VIELÄKIN peluumatkalla) hyvin ja vatsamme päättivät pysähtyä (tälläkin kertaa) Toijalan juna-asema-ABC:llä. Pysähdys oli erittäin mielenkiintoinen, sillä Katri (yllätyyysss!) nauroi syödessään ja meinasi tukehtua hawaijin leikkeeseensä Tiinan vitsin takia ja Jenni (surprise!) söi täyden lautasellisen salaattia ja leipää, oman valtavan lehtipihvinsä ranskalaisten ja maustevoin kera, hesburgerin pehmisjäden kinuskikastikkeen ja strösseleiden kera, Katrin ruoasta puolet ja SITTEN Jenni lähti kaupasta ostamaan karkkia. Kaikki saivat nauttia ja syödä karkkia paitsi epäonnekkaat Raila ja Katri, jotka ovat karkkilakossa.

Paluumatka sujuu hyvin, pelätään poroja ja karhuja, Inka on masentunut etupenkille, Raila ajaa autoa ja Sofia & Johanna servailevat Katria ja miettivät miten instagram spämmätään ja Katri joutuu kirjoittamaan tähän raporttiin muiden ehdotuksia mikä on erittäin hauskaa… Toisessa autossa Tiina kruisaa lumituiskun keskellä kyydissään Cessi, Anni, Lu ja Jenni. Sanna palasi pääkaupunkiseudulle jo aiemmin vanhempiensa kyydissä. Meitä ESRC:n naispelureita oli siis kaikkiaan 11 tänään Mansessa.

Olemme pahoillamme, mutta meidät pakotettiin taas kirjoittamaan raportti. Jos on valittamisen aihetta, niin valitukset voi postittaa ESRC:n postilaatikkoon EIKÄ viattomille kirjoittajille…

Jos pelitulokset ja sarjatilanne kiinnostavat, niin käy katsomassa squash.fi.

Juniorien SM-kisoissa nähdään ensi viikonloppuna!

Raportoivat Katri ja muu takapenkki

ESRC:n miesten III-joukkue saalisti kaksi arvokasta voittoa Talissa

`miesten_esrc_III_cropped_500px

Ykkösjoukkueen poisjäännit (Matias, Kossu) aiheutti ketjureaktion, jonka tuloksena miesten II-, III- ja IV-joukkueet menivät osittain uusiksi. III-joukkueeseen ilmoittautui launtaiaamuna nelikko Harry, Iiro, Touko ja Basse, ikähaitari 14-50 vuotta, joukkueessa siis sopivasti sekä kokemusta että nuoruuden intoa.

Ensin vastaan asettui Turun II-jengi, nuoret aloittivat meidän puolesta. Touko kaatoi kokeneen Timo Ahlroosin ehkä yllättävänkin selkeästi 3-0, Bassella oli tiukempaa ulottuvaa Ville Kostamoista vastaan, mutta hän hoiti ottelun himaan 3-1, viimeinen erä 15-13. Seuraavaksi Harry pääsi yrittämään viikon takaisesta Lahden kisan pronssiotteluhäviöstä revanssia Petteri Tiitiseltä. Harry sai revanssinsa 3-2. Viimeisessä ottelussa Iiro aloitti hyvin Olli Marjomäkeä vastaan, mutta voitetun ekan erän jälkeen takareisi venähti ja Iiron liikkumisesta oli paras terä poissa, ottelu Ollille 3-1. Koko ottelu ESRC III:lle 3-1.

Heti perään jatkoimme pelaamista Metro Squashin joukkuetta vastaan. Touko jatkoi vakuuttavia otteitaan ja kaatoi Jari Puumalan 3-1, Basse säesti voittamalla Ari Puhakan niin ikään 3-1. Harrylla painoi vajaa tunti sitten loppunut viisieräinen jaloissa ja ottelu Kari Hautalaa vastaan sujui krampin rajamailla. Viidennen erän loppurutistus teki kuitenkin tehtävänsä ja näin ollen myös Kari antautui 3-2. Iiron reisi ei antanut mahdollisuuksia normaalisuoritukseen ja päivän viimeinen taisto meni Metron Petri Vesalle 3-1. Koko ottelu ESRC III:lle 3-1.

Lopputuloksena kaksi hienoa voittoa ESRC:lle ja paikka divarin keskiosassa alkaa tuntua oikeutetulta. Touko ja Basse näyttivät että ESRC:n juniorityö tuottaa tulosta, ennakkoluulotonta peliä ja hyviä esityksia usein huomattavasti kookkaampia ja jopa tuplasti kokeneempia vastustajia vastaan. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen!

Tulokset ja sarjatilanne liiton sivuilla

raportoi Harry Lilja

Miesten V-joukkue Merihaassa

IMG_0866_500px

Olipa tällä kertaa kovatasoinen liigakierros Merihaassa: vaikka meillä hyvä joukkue, Marko Välimäki, Heikki Hassinen, Harri Pohja, Tape Koivu ja allekirjoittanut, niin ainoan voiton vei …. no tietenkin Hessu Hassinen.

Mielestäni me oltiin parempia kuin mitä tulokset kertoo. Markolla oli vastassa Ville Hiltunen, Tapella Seppo Rissanen ja Jouni Nykänen, minulla Kale Leskinen. Yhteenvetona samoisin, että ainoa joka pärjäsi oli Heikki Hassinen, joka ei turhia pallottele vaan tulos tai ulos, hyvä Hessu!

Tulokset ja sarjatilanne liiton sivuilla

raportoi Kari Aalto

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja