Olipas meillä iloisia starttikurssilaisia!

joululoma_starttikurssi_169pxESRC:n joululoman starttikurssille osallistui tosi kiva porukka: 18 innokasta squashin kokeilijaa, iältään 5-11-vuotiaita. Kaksipäiväistä kurssia olivat vetämässä Vähämaan Jenni, apunaan Henrik, Issa ja Lauri. Kahdessa päivässä ei vielä leivottu maailmanmestareita, mutta hyvään alkuun päästiin. Maila pysyi kädessä ja palloon saatiin hyviä osumia. Seuraava ESRC:n loma-ajan squashin starttikurssi järjestetään hiihtolomalla, viikolla 8. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivustolla pikapuoliin.

IMG_0052_500px

ESRC toivoo tästä porukasta monen haluavan jatkaa squashin parissa! Alle 9-vuotiaat voivat tulla mukaan Squashkouluun ja yhdeksän vuotta täyttäneet suoraan Squashakatemian puolelle. Ja Akatemiaan otetaan kyllä nuorempiakin, jos keskittymiskykyä ja kiinnostusta squashin treenaamiseen on jo paljon. Ota yhteyttä: squashkoulu@esrc.fi tai squashakatemia@esrc.fi, niin etsitään Sinulle sopiva harkkaryhmä! Lue lisää ESRC:n 2013-2014 valmennustoiminnasta.

ESRC kiittää kaikkia iloisia starttikurssilaisia ja toivottaa sporttista vuoden alkua!

IMG_0059_500px

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja