Emppa Soini USA:n avoimissa juniorimestaruuskilpailuissa 2013

us_junior_open_logo_origESRC:n 18-vuotias Emppa Soini pelasi joulukuussa 2013 USA:n avoimissa juniorimestaruuskilpailuissa tytöt alle 19 -luokassa Connecticutin New Havenissa. Kisa pelattiin 64 pelaajan kaaviolla ja Emppa voitti kolme ensimmäistä otteluaan selviten kahdeksan parhaan joukkoon! Voitot Virginia Durfeesta, Zainab Molanista sekä Michele Garceausta.

Tie nousi pystyyn USA:n rankingkakkosta, Olivia Fiechteriä vastaan pelatessa, joten Emppa siirtyi pelaamaan sijoista 5-8. Classic platessa ensimmäisenä vastaan asettui Lindsey Scott, USA:n rankingkuutonen. Emppa vei voiton 3-1, mutta sitten viimeisessä ottelussa hän ei enää pystynyt kukistamaan Alyssa Mehtaa. ESRC onnittelee hienosta kuudennesta sijasta!

Kisan tulospalveluun.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja