ESRC tukee 14 junioriaan kaudella 2013-2014

ESRC:n hallitus on päättänyt lokakuun kokouksessaan tukea omia junioreitaan pelikaudella 2013-2014. Esityksen henkilökohtaisesta tuesta on laatinut ESRC:n valmennuksen johtoryhmä (VJR) ja se pohjautuu arviointiin, jonka kuutena osa-alueena ovat olleet: taso, kehittyminen, taito, fyysinen suorituskyky, asenne & henkinen suorityskyky sekä käytös. Saamansa tuen voi nuori käyttää haluamallaan tavalla squashtaitojaan kehittääkseen (valmennus, pelimatkat niin kotimaassa kuin ulkomaille, välinehankinnat ym.). Saajat tulevat postitse saamaan ilmoituksen tuesta.

Tukea myönnettiin seuraaville junioreille: Anni Lehikoinen, Basse Lilja, Cessi Lilja, Elias Korhonen, Jenni Heikkilä, Johanna Penttilä, Katri Aalto-Setälä, Lu Cong, Max Manninen, Mika Laakkonen, Samuel Aiston, Sofia Korpeinen, Touko Juntunen ja Ville Ruismäki. Seura onnittelee tuen saajia!

Juniorituen lisäksi ESRC tukee parhaita pelaajiaan pelaajasopimusten kautta.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja