Nimitysuutisia ESRC:n organisaatiossa

tommi_300pxEspoo Squash Rackets Club ry on nimittänyt Tommi Lindin ESRC:n Squashakatemian johtajaksi 6.10.2013 lähtien. Tommi jatkaa edelleen myös junioripäällikön roolissa ja valmentaa ESRC:n junioreita viitenä päivänä viikossa. Jarkki Jaakkola siirtyy erityistehtäviin, joista ensimmäinen on Juniorien SM-kilpailujen johtajuus tammikuussa 2014 sekä jatkaa seuran varapj:nä. Markku Hyrske jatkaa ESRC:n päävalmentajana valmentaen seuran junioreita kolmena päivänä viikossa.

Raila Luhtala on 1.8.2013 lähtien nimitetty ESRC:n päätoimiseksi toiminnanjohtajaksi. Palkkaamisen on mahdollistanut Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratuki. Nimityksen myötä Raila jää pois ESRC:n hallituksesta. Raila toimii myös mm. ESRC:n Squashkoulun johtajana.

ESRC:n hallituksessa kaudella 2013-2014 jatkaa puheenjohtajana Tapio Koivu. Hallituksen järjestäytymisen yhteydessä varapuheenjohtajaksi valittiin Jarkki Jaakkola vastuualueenaan valmennustoiminta. Ilkka Forsell jatkaa sihteerinä vastuualueenaan kilpailutoiminta ja taloudenhoitajana jatkaa Yrsa Serén. Muut hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa:

    Janne Järvinen, kilpailutoiminta
    Topias Aalto, liigatoiminta
    Riika Marttinen, junioritoiminta

ESRC kiittää hallituksesta pois jääviä Vesa Vähämaata, Timo Sipiä ja Raila Luhtalaa heidän panoksestaan seuran toimintaan.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja