ESRCläiset ensiaputaitojaan kartuttamassa

215px-Ensiapu_715_tunnusosa.svgSunnuntaina 29.9.2013 Helsingin pelastuslaitoksen ylipalomies-ensihoitaja Mika Makaroff Apukoulusta saapui Esport Centeriin kouluttamaan ESRC:n valmentajia, ohjaajia ja jäsenistöä ensiaputaidoissa. Päivän aiheina olivat hätäensiapu sekä urheiluvammojen ensiapu.

tommi_elvyttaa_500px

ESRC:n junioripäällikkö Tommi Lind sekä kurssin kahdeksan muuta osallistujaa pääsivät harjoittelemaan mm. defibrillaattorin käyttöä sekä painelu-puhalluselvytystä, rytmillä 30 painallusta ja kaksi puhallusta. Kurssi oli todella hyödyllinen ja sen jälkeen jäi olo, että hätäensiaputaidot (joita ei toivottavasti juuri koskaan tarvitse) ovat nyt hallussa. Urheiluvammojen ensiapua osaavat kurssilaiset antaa jatkossa myös.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja