ESRC:lle kuusi mestaruutta junioreiden SM-kilpailuista

Esportissa ESRC:n järjestämissä juniorien Suomen mestaruuskilpailuissa seuramme juniorit voittivat kuusi mestaruutta. Hopeisia mitaleita seuran juniorit voittivat viisi ja pronssisia kolme.
jsm08_144.JPGjsm08_138.JPGjsm08_134.JPG

jsm08_125.JPGjsm08_130.JPGjsm08_030.JPGjsm08_141.JPGjsm08_136.JPGjsm08_128.JPGjsm08_133.JPGjsm08_120.JPG

Kilpailuihin osallistuneiden 70 kilpailijan joukosta mestaruuden upeiden suoritusten jälkeen voittivat Maarit Ekholm T11, Emilia Soini T13, Katarina Baston T15, Tia Knuutila T19, Tatu Knuutila P15 ja ehkäpä yllättävimmän mestaruuden napannut Joni Jaakkola P17.
Hopeaa saivat Kristian Rautiainen P13, Tommi Ekholm P15, Nea Falck T11, Emilia Korhonen T13, Nina Saari T19 ja pronssia Antti Okkonen P11, Joonas Kylliäinen P17, Sofia Korpeinen T11.
Seurojen välisen Lauri Tarastin lahjoittaman kiertopalkinnon ”Laurin Nuorisomaljakon” ESRC voitti viidennen kerran peräkkäin. ESRC on voittanut palkinnon kaikkina kiertovuosinaan ja ”Laurin Nuorisomaljakko” jäi nyt viidennen voiton jälkeen lopullisesti ESRC:n palkintokaappiin. Kilpailut vahvistivat entisestään ESRC:n asemaa Suomen johtavana squashin junioriseurana. Menestyksestä kuuluu iso kiitos juniorien valmentajille ja vanhemmille.
Kiitokset myös kaikille kilpailujen järjestelyissä mukana olleille. Erityiset kiitokset: Poku, Kikka, Lasse, Jarkki, Guy ja Staus.

Tulokset , (tarkat tulokset pdf:nä täältä)