Tonttu Cup ja Pikkujoulut

Tervetuloa ESRC:n Pikkujouluihin
KLO 11.00 Tonttu Cup; Esport Center
KLO 18.30 Illanvietto; Kampin Autotalo, kattohuoneisto

TONTTU CUP

Kilpailut käydään perinteiseksi muodostuneella nelinpeli-systeemillä. Peliparit arvotaan paikanpäällä – joten ole ajoissa paikalla lobbaamassa kilpailujen järjestäjiä. Ilmoittautumismaksu kisoihin 5 euroa, maksetaan paikan päällä. Hinta sisältää leppoisien pelihetkien lisäksi glögiä ja pientä purtavaa Ilmoittautumiset 20.11 sähköpostilla osoitteeseen; tiina.koivu[at]op.fi tai puh. 050 433 0815

ILLANVIETTO

Iltaa vietetään klo.18.30 alkaen Kampin Autotalon Kattohuoneistossa, (tarkemmat ohjeet alla) jossa on mahdollisuus rentouttaa Tonttu Cupin kiristämiä lihaksia Saunan lauteilla. Kattoterassilla voi vilvoitella jälkihikiä ja ihailla maisemia yli kaupungin. Illan kruunaa loistava Joulu illallinen, jälkiruokineen ja viineineen. Illalliskortin hinta on 20 €. (Menú alla)

Maksun voi suorittaa joko päivällä Tonttu Cupin yhteydessä tai illalla paikan päällä. Hinta sisältää alku- glögin, ruoan kanssa viiniä ja olutta sekä alkoholittomina juomina Vichyä ja Kotikaljaa.

Ilmoittautumiset 20.11.2006 mennessä Tiina Koivulle (katso Tonttu Cup) tai Jonna Kinnuselle sähköpostilla: jonna.kinnunen[at]citigroup.com

Huom! Illallinen tarjoillaan klo. 19.00, olethan ajoissa paikalla!

Menú:
Graavilohi
Sillit
Lämminsavulohi
Mäti+ Smetana
Perunat
Rosolli ja Kerma
Waldorf salaatti
Kinkku
Porkkana-, Peruna-, ja Lanttu laatikot
Puolukkajäädyke

Ohjeet Kampin Autotalolle:

Kampin metroasemaa vastapäätä oleva talo. K-kaupan nurkalta seinustaa pitkin talon taakse ja soita ovikelloa. Toinen ovi vasemmalla. Laitamme pihalle lyhtyjä ja lapun oveen.

-Tonttutoimikunta-

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja