ESRC jälleen ”Länsiväylässä”

Länsiväylä julkaisi jälleen artikkelin ESRC:n toiminnasta. Tällä kertaa juttu käsitteli liigajoukkueita.

”ESRC:n naisten ja miesten edustusjoukkueet ovat pelanneet hyvän syksyn SM-liigassa. Naiset ovat pelanneet kaksi kierrosta ja johtavat runkosarjaa kahdella pisteellä ennen Mikkelin squashia. Miehet ovat pelanneet jo kolme kierrosta ja sijoittuvat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmanneksi johtavan Mikkelin Squashin ja toisena olevan helsinkiläisen East Squashin jälkeen. Vuodenvaihteen jälkeen liiga jatkuu naisten osalta kolmella kierroksella. ESRC:n kotihallilla Esport Centerissä voi 19. tammikuuta nähdä miesten taistelevan HSRC:a sekä ESQ:a vastaan kauden neljännellä liigakierroksella. Naiset pelaavat 29.3 Esport Centerissä viimeisistä runkosarjan pisteistä. Silloin ratkaistaan runkosarjan lopulliset sijoitukset ja paikat liigan play off – peleihin”.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja