ESRC:n golfmestikset 10.8.2013, tervetuloa!

ESRC:n golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 10.8.2013 Pickalan Park -kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan). Lähtöajat on varattu klo 13.30 alkaen, mutta paikalla on syytä olla jo klo 12.30!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n nykyisten jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta (miehet) ja punaisilta (naiset) avauslyöntipaikoilta. ESRC:n jäsenten osallistumismaksu on 30 euroa aikuisilta ja 25 euroa junioreilta (vuonna -92 tai sen jälkeen syntyneet). Mukaan mahtuu 24 ensiksi ilmoittautunutta; jos tämä määrä ei täyty ESRC:läisistä, mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja avecceja. (Muut kuin ESRC:läiset hoitavat green fee -maksunsa itse.)

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golf-aiheinen, on tervetullutta.

Ilmoittaudu siis nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 24 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään torstaina 8.8. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Heikki Hassinen, puh. 040 502 0600 tai Harri Pohja, puh. 045 314 6566, harri.pohja(at)esrc.fi.

Ilmoittaudu | Katso ilmoittautuneet | Tarkista edellisvuosien mestarit

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja