Jälleen yhdet Kuukausiskabat paketissa!

Naiset ja lapset olivat lähteneet hiihtolomalle, paikalla oli pelkästään äijiä. Helmikuun valtijaksi nousi pitkän tauon jälkeen tapahtumaan palannut Patrik Nyström. Finaalissa kaatui pohjevamman jälkeen ensimmäisiä kunnon pelejään pelannut ja siihen nähden pirteitä otteita esittänyt Topias Aalto. Kakkoslohkon finaalissa Kari Aalto päihitti Janne Falckin.

Ykköskaaviossa seitsemän pelaajaa jaettiin kahteen alkulohkoon. 1a-lohkon voittaja ratkesi Topiaksen ja Tapsa Jokisen välisessä ottelussa. Topias joutui varomaan pohjetta, mutta tatsi oli kunnossa, Tapsan rytmi saatiin ajoittain sekaisin korkeilla syötöillä, ja pisteitä ropisi varsin mallikkaasti. Ottelu venyi kolmanteen erään, jonka Topias voitti kahdella sopivaan kohtaan osuneella pahalla pokalyönnillä 11-9. Samojen pokalyöntien edessä oli Hekekin ahtaalla Mikkelin liigakierroksella pari viikkoa sitten… Lohkon kolmannen paikan nappasi Tuomo Pohjamies voitettuaan Jammu Saaren.

1b-lohkossa aloitettiin heti ratkaisuottelulla, kun vastakkain olivat Mikko Rautiola ja Pate Nyström. Mikko aloitti pirteästi ja vei ensimmäisen, mutta sitten ote katosi ja Patrikin varmuus oli poikaa. Haastajana tässä lohkossa toimi Jarkki Jaakkola, joka katsoi pitkäaikaisen polvivamman johdosta paremmaksi jättää sijoitusottelun pelaamatta.

Pronssimatsissa kohtasivat Mikko ja Tapsa. Mikko johti kolmatta jo 9-2 – Tapsa sanoi, että oli tässä vaiheessa jo periaatteessa luovuttanut, mutta sitten tuli muutama helppo piste, mm. kaksi nikkisyöttöä, ja tilanne oli jo 9-5, joten kannatti vielä pelata. Ja todellakin kannatti, sillä Tapsa onnistui vielä hoitamaan homman kotiin 12-10!

Finaalissa Pate alkoi pelata kovaan lyöntiin perustuvaa peruspeliään, ja minä onnistuin kontraamaan hyvin stoppareilla ja sotkemaan tempoa pehmeillä lyönneillä taakse. Kaikki sujui hienosti, ja eka erä tuli 11-6, ja toiseen erään mentäessä lähdin ehkä hieman liian itsevarmasti ja huolettomasti liikkeelle, joten se karkasi Patelle 7-11. Paten vire pysyi paremmin kolmannessa. Hän sai peruslyönteihinsä lisää tarkkuutta, kun minulla taas karkaili aivan liikaa keskelle – lobeista ei tullut kunnolla korkeita ja kovat linjat osuivat jatkuvasti pystynikkiin. Erä selvästi 11-4 Patelle.

Kakkoslohkossa Kari Aalto oli iskussa, jalkoihin jäivät Ari Stubin, sulkapallon puolelta kössihommiin mukaan tullut Jani Häkkinen ja kaavion finaalissa vanha tekijä Janne Falck. Pronssiottelussa kokeneen Erkki Pyreen onnistui kaataa sporttinen Häkkinen, ja jumbofinaalissa Jouko Järvi voitti Arin.

Tulokset tästä excelinä

Keväälle on suunnitteilla vielä kahdet kuukausiskabat, seuraavat ovat 30.3. tuttuun tapaan lauantain seuraillassa klo 14.45! Kuukausiskabojen kokonaiskilpailussa palkitaan voittaja kaiverretulla pokaalilla ja seuran pelipaidalla, lisäksi jaetaan tsempparipalkinto, joka on 12kpl laatikko palloja!

Tilanne kärjen osalta helmikuun skabojen jälkeen:

1.Tapio Jokinen 118,33
2.Touko Juntunen 90,07
3.Tero Timberg 90,00
4.Topias Aalto 89,17 +2
5.Mikko Rautiola 88,93 -1
6.Kari Aalto 70,24 +2
7.Janne Järvinen 70,00 -2
8.Erkki Pyre 61,08 +6
9.Heikki Hassinen 58,34 -2
10.Basse Lilja 54,10 -1
11.Kari Juntunen 53,75 -1
12.Ari Stubin 53,49 -1
13.Iiro Stubin 52,50 -1
14.Jouko Järvi 49,21*
15.Alex Macintosh 45,56 -2

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja