Matias Tuomi Rocafort Open 2013:ssa

ESRC:n Matias Tuomen Barcelonan matka jäi tällä kertaa toivottua lyhyemmäksi. Tässä Matiaksen kisaraportti Rocafort Openista:

Pelit ei nyt Barcelonassa menneet tuloksellisesti! Voitin aamulla karsinnassa Irlannin Nick Stauntonin 3-1. Peli oli vähän takkuista ja kentät uskomattoman kylmiä ja kuolleita. Illalla vastaan tuli karsinnassa toiseksi sijoitettu Kuwaitin Bader Al-Hussaini. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Al-Hussaini voitti 3-2, pisteet 12-10 viidennessä erässä. Pelissä oli ajoittain ihan positiivisia vaiheita ja eteenpäin ollaan menty, mutta nyt pitää oikeasti tehdä töitä ettei tämmöiset todella harmittavat häviöt uusiudu.

Turnauksen tulossivu: www.squashsite.co.uk.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja