Emppa Amerikkaa valloittamassa

ESRC:n huippujuniori Emilia ”Emppa” Soini suuntasi suoraan Sveitsin Swiss Junior Openista kohti Harvardia ja U.S. Junior Squash Openia, jossa hän selvitti tiensä kuudentoista parhaan joukkoon alle 19-vuotiaiden tyttöjen sarjassa 3-0 voitoilla Jessica Leestä ja Jillian Daveystä. Seuraavaksi vastaan tuli USA:n rankingykkönen Maria Elena Ubina, jolle Emppa hävisi 1-3.

Pääsarjan tappion jälkeen tie vei Consolation 2 -plateen, jonka Emppa voitti sijoittuen lopputuloksissa yhdeksänneksi! Emppa voitti ensimmäisen plateottelunsa Jenny Scherliä vastaan sunnuntai-iltana 3-0 ja toisen ottelunsa Lindsey Scottia vastaan 3-1. Platen finaalissa maanantai-iltana vastaan asettui Rachel Leizman, jota vastaan Emppa nousi 0-2 tappioasemasta hienoon 3-2 voittoon! Tulokset U.S. Squashin sivustolla. Emppa täytti lokakuussa vasta 17, joten ensi vuonna on vielä uusi mahdollisuus valloittaa monta juniorititteliä ja vaikka tuo himoittu U.S. Junior Open!

VVO-yhtymä on valinnut Empan Virkeä-sponsorointiohjelmaansa viiden muun nuoren huippu-urheilijan kanssa. Lue lisää Virkeästä ja katso video, jossa myös Empan haastattelu.

ESRC onnittelee!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja