Junnujen Tonttucup 2012

ESRC:n juniorien perinteinen Tonttucup pelattiin Esportissa sunnuntaina 16.12.2012 vauhdikkaasti ainakin 52 juniorin voimin. Mukava joulutunnelma syntyi iloisista junnupelaajista, päävalmentaja Maken vauhdikkaasta alkujumpasta, uudesta parijoukkuesarjasta, maukkaista joulutarjoiluista, squashkoululaisten Taitoradasta, isompien Temppuradasta sekä tietysti Joulupukin vierailusta suklaapukkien kera! Arpajaispöydän ympärillä sekä varustemyyntipisteessä kävi myös kova kuhina. Päivän päätteeksi jaettiin diplomit syksyn aikana squashin parissa ahkeroineille ja edistyneille junioreille.

Katso kisojen kuvakavalkadi

Junnujen Tonttucupin myötä ESRC kiittää syyskaudesta ja toivottaa kaikille rentouttavaa joululomaa! Valmennukset jatkuvat vielä ennen joulua 17.-21.12., mutta sen jälkeen on lomailun aika. Ensi vuoden puolella valmennukset jatkuvat ma 7.1.2013. Joululomalla kannattaa tulla Esportiin vapaille kentille treenaamaan ja vielä ehdit ilmoittautua myös joululeirille.

Tänä vuonna Tonttucupin voitosta kilpailtiin kaikkiaan viidessä luokassa:
T9+11: 1. Aino Lehtinen, 2. Jane Kotila, 3. Ira Kaliuta, 4. Maj Vanhanen, 5. Nea Ollikainen
P9+11: 1. Samuel Aiston, 2. Teemu Mäntylä, 3. Leo Paatelainen, 4. Antti Laakkonen, 5. Ville Eskola, 6. Axel Ollikainen, 7. Juuso Kotila, 8. Max Korpeinen, 9. Eino Rissanen, 10. Aleksi Leskijärvi, 11. Christian Lilja
P13: 1. Tommi Mäntylä, 2. Antti Vuorenmaa, 3. Atte Marttinen, 4. Santeri Poussa, 5. Joel Vanhanen, 6. Oskari Ihalainen, 7. Otto Litkey
T13+P15: 1. Ella Heikkilä, 2. Elsa Korpeinen, 3. Konsta Granö, 4. Iida Lehikoinen, 5. Matias Jämsén
Parijoukkueturnaus: 1. Sofia Korpeinen & Niklas Kankaanpää, 2. Jenni Först & Mika Laakkonen, 3. Cessi Lilja & Kuisma Saariaho, 4. Jenni Heikkilä & Inka Luhtala, 5. Anni Lehikoinen & Atte Mäkinen

Lisäksi diplomeilla palkittiin seuraavat Squashkoulun juniorit:
Jere Hopealehto, tsemppari
Lena Lärka, reilu pelikaveri
Sakari Rossi, tsemppari
Ella Penttinen, ilopilleri
Nea Ollikainen, iloisin kilpailija
Squashakatemialaisista palkittiin:
Ville Ruismäki, ahkerin harjoittelija
Sofia Korpeinen, paras treeneihin keskittyjä
Lisa-Karin Koivu, reilu pelikaveri
Aino Lehtinen, reilu pelikaveri
Ville Eskola, tsemppari
Johanna Penttilä, myöhästelevä ilopilleri
Inka Luhtala, edistynyt pelaaja
Atte Mäkinen, edistynyt pelaaja

ESRC onnittelee sekä kiittää kaikkia Tonttucupissa mukanaolleita!

Erityiskiitokset arpajaispalkintoja lahjoittaneille ja Tonttucupin järjestelyissä auttaneelle isolle kaartille: Markku Hyrske, Tommi Lind, Riika Marttinen, Carita Poussa, Tiina Koivu, Marika Ollikainen, Paula Litkey, Kaj Kankaanpää, Jarkki Jaakkola, Inka Luhtala, Daniela Cronstedt sekä tietysti JOULUPUKKI!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja