Kristian ja Emppa Swiss Junior Open 2012:ssa

Sveitsissä pelataan 6.-9.12.2012 Swiss Junior Openia ja kolmantena pelipäivänä 8.12. ESRC:n juniorit Emilia Soini ja Kristian Rautiainen ovat jatkaneet hyviä otteitaan. Flunssasta huolimatta kisan ykkössijoitettu Emppa selvitti tiensä huomiseen T19-finaaliin voitettuaan Tsekin Kristyna Alexovan. Huomenna finaalissa vastaan asettuu kakkossijoitettu Victoria Temple-Murray. Kristian selvitti itsensä kahdeksan parhaan joukkoon P17-sarjassa, mutta tänään tie nousi pystyyn kisan kakkos- ja kolmossijoitettuja vastaan. Huomenna Kristian pelaa sijoista 7-8 Ranskan Enzo Coriglianoa vastaan.

Suomesta on kisoissa kaikkiaan seitsemän pelaajaa. Huominen ottelulista European Squashin Tournament Softwaressa ja kisakuvia turnauksen facebooksivulla. Tuloksia myös squash.fi:ssä.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja