Team Meikki voitti aikuisten Tonttucupin

Lauantaina 1.12.2012, virallisena pikkujoulupäivänä oteltiin Esport Centerissä pilke silmäkulmassa aikuisten Tonttucup, joka pelattiin nelinpelinä: sekanelinpelinä siltä osin kuin naispelaajia riitti, loput miehet joutuivat tyytymään miespelipariin. Illalla jatkettiin pikkujouluisissa tunnelmissa ravintola Manalan 3. kerroksen Baarikabinetissa.

Pelureita oli Tonttucupissa paikalla 15, joten toipilaana ollut allekirjoittanut jättäytyi suosiolla kisan johtajaksi, jotta saatiin tasaparit. Pareiksi arvottiin ykköslohkoon: Tiina & Harry eli Team Tontut, Yrsa & Kim eli Team Kyrsa, Heikki & Make eli Team Meikki, Olli & Pate eli Team Örkit. Kakkoslohkossa pelasivat Jenni & Hannu eli Team Jannu, Jammu & Vesa eli Team Pukit ja Erkki & Jarkki eli Team Jerkki.

Tiukan lohkovoittajien välisen kultaottelun vei erin 3-1 Team Meikki jättäen Team Jannun hopealle. Pronssikamppailussa Pukit joutuivat toteamaan Örkit 3-0 paremmikseen. Sijoista 5 ja 6 käytiin ehkä kovin kamppailu ja siellä Team Jerkki voitti Tontut 3-2. Team Kyrsa jätettiin tällä kertaa peränpitäjäksi.

Illalla jatkettiin 27 hengen voimin Manalan Baarikabinetissa hyvän ruoan ja juoman parissa. Seuran puheenjohtaja Tape Koivu veti yhteen alkukauden toimintaa, Jarkki puhui montakin kertaa ja allekirjoittanut julisti kisan voittajat. Paikallaolleita valmentajia eli Makea, Matiasta ja Kimiä kehuttiin erityisesti. Vesiojan Tuija teki comebackin mukaan seuratoimintaan. Seuraavaksi odotamme Tuijaa pelikentille! Paikalle saapui myöhemmin lisää ESRC- ja muutakin squashporukkaa, joten vauhtia riitti pitkälle sunnuntain puolelle.

Kiitokset kaikille mukanaolleille!

Voittajan on helppo hymyillä eli Team Meikki juhlatunnelmissa

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja