Junnujen Tonttucup 16.12.2012 tervetuloa – welcome!

ESRC:n perinteinen junnujen pikkujoulutapahtuma – Junnujen Tonttucup päättää syyskauden 2012 sunnuntaina 16.12.2012 klo 12-16. Tänäkin vuonna mukana on jotain uutta ja ihmeellistä: parijoukkueturnaus alle 19-vuotiaille, jossa pelataan nelin- ja kaksinpeliä! Alle 9-, 11-, 13- ja 15-vuotiaat voivat ilmoittautua tyttöjen ja poikien luokkiin, joissa ottelut pelataan paras kolmesta. Squashkoululaisten Taitorata avautuu klo 15. Ja ennakkotietojen mukaan paikalle saapuu myös Joulupukki

Tarkemmat tiedot: Katso kutsu – Check invitation

Ilmoittaudu mukaan – Signup | Katso ilmoittautuneet – Check signups

Tervetuloa mukaan sankoin joukoin! – Welcome all ESRC juniors!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja