ESRC:lle monta uutta squashohjaajaa!

ESRC järjesti sunnuntaina 4.11.2012 uusille squashohjaajille tarkoitetun Squashohjaajan Starttikurssin. Kouluttaja Mannu Värren johdolla tutustuttiin lasten liikunnan ohjauksen perusteisiin ja ESRC:n Squashkoulun toimintaan. Kurssilla harjoiteltiin ohjausta käytännössä omissa pienryhmissä. Jokainen kurssilainen sai teeman, jonka mukaan tunti tuli suunnitella ja ohjata muille kurssilaisille. Ohjausharjoitteissa opittiin käytännön tilanteita iloisissa merkeissä. Kiitokset hyville kurssilaisille!

ESRC kiittää aktiivisuudesta ja onnittelee uusia squashohjaajia: Anni Lehikoinen, Lu Cong, Johanna Penttilä, Eetu Vilminko, Mika Laakkonen, Oskari Keijonen, Isabel Blomqvist ja Atte Mäkinen!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja