Kuukausiskabat II pelattiin 6.10.2012

Paikalla oli 14 pelaajaa. Junioreista Touko Juntunen ja Basse Lilja olivat haastamassa muuten miehistä koostuvaa porukkaa. Pojat päästettiin ”villillä kortilla” pelaamaan ykköslohkoon. Voittoja ei vielä herunut, mutta pirteitä esityksiä ja pitkiä palloja tulevaisuuden toivoilta nähtiin. Lokakuun skabojen finaalissa Janne Järvinen voitti Tero Timbergin 3-0.

Ykköstaso jaettiin kahteen kolmen lohkoon. A-lohkossa Janne antoi kyytiä Jokisen Tapsalle ja Basselle. B-lohkossa selvä ykkönen oli Tero Timberg. Allekirjoittanut (Topias Aalto) ei saanut tänään Teroa vastaan parasta panostaan irti, tappolyöntejä tuli yritettyä liikaa ja virheitä tuli sekaan paljon. Niinpä en pystynyt haastamaan kunnolla. Touko pelasi hyvin molempia vastaan ja onnistui nappaamaan Topiakselta eränkin. Finaali oli selvästi päivän tasokkain peli. Ensimmäisessä erässä Terolla oli kolme eräpalloa, mutta Janne sai vielä väännettyä sen vielä itselleen ja nappasi kaksi seuraavaa vähän selvemmin.

Kakkostasolla nähtiin varsin mielenkiintoiset skabat. Kahdeksan melko tasaväkistä senioripelaajaa saapui paikalle, joten heidät jaettiin kahteen neljän alkulohkoon. A:ssa Alex Macintosh voitti kaikki pelinsä, mutta ei selvinnyt ilman erämenetyksiä. Hänen takanaan olikin todella tasaista: Kari Aalto, Ragnar Dahlberg ja Kari Juntunen pelasivat ristiin ja päätyivät kaikki yhteen voittoon.

2B-lohkossa oli samanlainen tilanne: Hessu Hassinen voitti kaikki ottelunsa, ja hänen takanaan ristiin pelasivat Ari Stubin, Jouko Järvi ja Juha Saarentaus.

Sijoitusotteluita ei kakkoskaaviossa tänään ikävä kyllä jaksettu pelata. Loppujärjestys määräytyi walkoverien perusteella siinä järjestyksessä, kun paikalta poistuttiin. Ykköskaaviossakin pelattiin vain finaali, sillä Topias ja Tapsa olivat vääntäneet pitkän ottelun juuri edellisenä päivänä, eikä keskinäinen kohtaaminen innostanut Terolta kuonoon saanutta Topiasta. Bassella puolestaan olkapää kipeytyi, joten junnujen kohtaaminen jäi näkemättä.

Finaali:
Tero Timberg – Janne Järvinen 0-3 (10-12, 6-11, 7-11)

1.Janne Järvinen
2.Tero Timberg
3.Tapio Jokinen
4.Topias Aalto
5.Touko Juntunen
6.Basse Lilja
7.Heikki Hassinen
8.Alex Macintosh
9.Jouko Järvi
10.Kari Aalto
11.Juha Saarentaus
12.Ragnar Dahlberg
13.Ari Stubin
14.Kari Juntunen

Lohkojen tulokset taulukkona tästä!

Kuukausiskabojen pisteenlaskua on hieman muutettu. Osallistumisen painoarvoa on laskettu. Varmiten pisteitä tienaa otteluita voittamalla. Tähän päädyttiin, koska tsempparipalkinto jaetaan kuitenkin erikseen – siinä ratkaisee myös säännöllinen osallistuminen. Tilanne kahden osakilpailun jälkeen:

1.Tero Timberg 65,00
2.Topias Aalto 35,83
3.Touko Juntunen 35,07
4.Janne Järvinen 35,00
5.Mikko Rautiola 30,00
6.Kari Aalto 29,71
7.Kari Juntunen 29,31
8.Heikki Hassinen 22,83
9.Alex Macintosh 22,65
10.Juhani Rautiainen 19,03

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja