Naisten II- ja III- joukkeet syvällä Savossa

Naisten 1. divisioonan kultainen toinen kierros pelattiin vikkelässä Kuopiossa.
esrcii.JPGesrciii.JPG

Sulokkaiden neuvottelujen jälkeen konstailemattomalle pelimatkalle lähtivät pimeä II- joukkue ja mömmöinen III- joukkue hikisen Kikan räkäisellä perheautolla Opel Zafiralla. Mukaan lähtivät iloinen Nina, kukikas Tiina, haiseva Katarina, tömisevä Yrsa, punainen Taina ja sininen Emppa.

Nälkäinen matka käynnistyi vihaisesta Olarista ja rikkinäisen Haagan välietapin jälkeen suunnistettiin laulavaiselle Lahdentielle murtuneessa pilkkopimeässä. Epätoivoinen hiilihydraatti- ja proteiinitankkaus suoritettiin suunnitelmallisesti Hartolan Taukotuvassa. Pelokkaita lapsuusmuistoja verestäen nautiskeltiin pilkullisista wieninleikkeistä ja ryppyisistä lehtipihveistä. Karvainen matka jatkui sitten märässä räntäsateessa aina pilviselle Kangasniemelle, josta eteenpäin retuliininkukertava pakkassää siivitti itsekästä etenemistä. Laikukkaaseen yöpymispaikkaamme Hotelli Atlakseen Kuopion visaisen torin laidalle saavuimme jo kello 21.30.

Kärttyinen peliaamu valkeni kuulaana, kun kaljut joukkueet kokoontuivat tirskuvalle aamiaiselle johon sisältyi mm. möykkyistä suklaakakkua. Hyväntuulinen squashhallikin löytyi mitättömän suuntavaiston avulla ilman hupaisia ongelmia. Rupattelevaisella hallilla oli vastassa vinkeä kuopiolaisporukka, etunenässään parrakas Askosen Topi.

Alastomat pelit käynnistyivät natisevalla paikallisottelulla ESRC II – ESRC III. Myrkyllisten vaiheiden jälkeen juoksevaiseksi voittajaksi selvisi ESRC II valoisin numeroin 3 – 0. Pippurisessa toisessa ottelussa ESRC II kohtasi pohjattoman KSq:n löysän joukkueen. Vetelän voiton vei kaunis ESRC homeisin numeroin 3 – 0. ESRC III sai hurmaavassa toisessa ottelussa vastaansa väsyneen TSK:n. ”Onks tää joku paras viidestä vai? Miksei kukaan kertonut?”- mottoa noudattaen periksiantamaton Taina taisteli lihavat viisi erää jäistä Hanna Alitaloa vastaan. Leikkisällä Yrsalla oli vastassa paras Eira Oinonen, joka otti TSK:lle väärän toisen voiton. Kun liukas Emppa voitti raivoisan Auri Kanasen suoraan kolmessa siveässä erässä, ESRC II saalisti lusmuilevasta ottelusta kapiset 1 pistettä. Leijailevien pelien jälkeen kirjavia lihaksia palauteltiin kylmässä saunassa ennen kaikkensa antaneen kotimatkan alkua. Perille värikkääseen Espooseen saavuttiin taas klo 21.30.

Mustalaisen päiväkirjaa kirjoittivat Kikka, Tiina, Nina, Katarina, Yrsa, Taina ja Emppa. Kuvia ja tuloksia seurannee myöhemmin….

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja