Emppa Soini voittoon Pioneer Junior Cupissa

ESRC:n Emilia ”Emppa” Soini nappasi vakuuttavan voiton tyttöjen alle 17 luokassa Saksan Pioneer Junior Cupissa, joka pelattiin 21.-25.6.2012. Osallistujia oli turnauksen kahdeksassa luokassa kaikkiaan noin 450, Suomesta paikalla 10 pelaajaa. ESRC:n junioreista oli kisoissa mukana Empan lisäksi Jaakko Vähämaa, Emilia Korhonen, Kristian Rautiainen, Maarit Ekholm ja Nea Falck.

Empan voiton lisäksi Järvenpään Miko Äijänen saavutti poikien alle 15 luokassa ykkössijan. Tarkemmat tulokset squash.fi:ssä ja turnauksen omilla nettisivuilla. Lisäksi Matias Tuomin kisaraportti Squash Finlandin facebook-sivulla.

Juniorikisakiertue siirtyy seuraavaksi Hollantiin, Amsterdamiin.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja