Olli Tuominen voitti EM-kultaa 2012!

ESRC:n Olli Tuominen (PSA23) on saavuttanut EM-kultaa voittamalla finaalissa selkein 3-0 (11-8, 11-9, 11-3) numeroin Espanjan Borja Golanin (PSA20). Pronssia voitti Saksan Simon Rösner (PSA19) kukistamalla Ranskan Mathieu Castagnetin (PSA42).

Naisten Euroopan mestaruuden voitti Ranskan Camille Serme finaalivoitollaan Hollannin Natalie Grinhamista 3-1. Pronssi ripustettiin Tsekin Lucie Fialovan kaulaan.

Kilpailut käytiin Suomen Squashliiton järjestäminä Helsingin uudessa Talihallissa ja muut suomalaiset kilpailuissa mukana olivat: Saara Valtola, Emilia Soini, Emilia Korhonen, Henrik Mustonen, Matias Tuomi, Janne Järvinen, Jaakko Vähämaa sekä Tatu Knuutila. Lisää kisatunnelmia squash.fi:n EM-kisasivustolta.

ESRC onnittelee Ollia upeasta saavutuksesta!!!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja