2012 EM-joukkueet valittu

Toukokuussa Saksan Nürnbergissä pelattaviin miesten ja naisten EM-joukkueisiin valittiin kahdeksan pelaajaa, joista kuusi Espoo Squash Rackets Clubista. Miesten joukkueeseen valittiin ESRC:n miehistä: Olli Tuominen, Matias Tuomi, Janne Järvinen ja Jaakko Vähämaa. Viides pelaaja on Ylivieskaa edustava Henrik Mustonen. Naispelaajia lähtee kolme, joista Emilia Soini ja Emilia Korhonen edustavat ESRC:tä. Kolmas valittu pelaaja on Mikkelin Saara Valtola.

Lisäksi Suomen Squashliitto on valinnut alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin Portugaliin kolme pelaajaa: Jaakko Vähämaa, Kristian Rautiainen ja Emilia Soini. Kaikki valitut pelaajat edustavat ESRC:tä.

Espoossa toukokuussa pelattaviin alle 15/17-vuotiaiden EM-joukkueisiin valittiin ESRC:n pelaajia: alle 17-vuotiaiden joukkueeseen Kristian Rautiainen, Emilia Soini ja Emilia Korhonen ja alle 15-vuotiaiden maajoukkueeseen Nea Falck ja Maarit Ekholm ESRC:sta.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja