Liigakierros 27.10.2007, III-joukkue

III-joukkue pelasi Merihaassa, jossa vastassa olivat HSRC:n kolmonen ja Sq88:n kakkosjengi.

ESRC:n kolmonen sai liikkeelle joukkueen, jossa pelasivat Jammu Saari, Tape Koivu, Vellu Passinen, Harri Pohja ja Eki Autio. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin HSRC, jonka vahvuus yllätti. Jammu hävisi Juha Hatjasalolle 0-3, samoin Harri Petteri Repolle 0-3. Harrin fysiikka näyttää kuitenkin olevan lupaavasti kohdallaan, koska ennen kierrosta cooperin testikin meni karvan verran alle kolmen tonnin. Nyt kuitenkaan Harri ei päässyt Merihaan kentän kanssa sinuiksi.
Tapen vastus taas koki saman ja Tape pääsi helpolla, voitto Antti Lindistä 3-0. Vellu taisteli urhoollisesti Tommi Tapolaa vastaan, jonka kunto juuri ja juuri kesti 1-3 voittoon HSRC:lle.
Toisessa pelissä Sq88 joukkueesta Jammun vastaan asettui Seppo Raiski, jonka haut joka ikisestä nurkasta olivat Jammulle myrkkyä. Voitto Suvelaan 1-3. Tape sai vastaansa vanhan tutun Rale Öhmanin ja samalla revanssin viime vuoden 0-3 tappioon. Vielä kunto ei ihan Tapella piisannut yhtä erävoittoa pidemmälle. Eki Autio vastaavasti kokosi itsensä hienosti, vaikka treenejä kesältä ei ollutkaan runsaasti takana. 3-2 voitto Santtu Puurusesta saattaa olla jatkossa joukkueelle todella arvokas. Samoin Vellu venyi loistavasti viimeisessä pelissä ja otti niinikään 3-2 voiton Ari Ralesta.
Merihaassa on aina kiva käydä HSRC:n vieraana ja tavata vanhoja tuttuja. Nytkin hallilla bongattiin Kale Koivula ja Petri Levomäki. Myös ikinuori Kalle Mäentaka oli edelleen pelikunnossa ja voitti Sq88:n Santtu Puurusen. Ikäeroa herroilla taitaa olla kohta sen verran, että Kalle kelpaisi melkein isoisäksi Santulle. Ainakin Kalle on elävä todiste siitä, että squashin pelaaminen tosissaan pitää nuorena!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja