Liigakieros 27.10.2007 – IV ja V-joukkueet

dpp_0010.JPGdpp_0009.JPGdpp_0008.JPGdpp_0007.JPGdpp_0002.JPGdpp_0004.JPG

Miesten IV ja V joukkueet pelasivat kierroksen Järvenpään hallilla.

ESRC V pelasi tällä kierroksella ensin Metro Squashin kakkosta ja sitten Järvenpään Squashklubin kakkosjoukkuetta vastaan. ESRC IV-nuorisojoukkueesta pelipaikalle Järvenpäähän saapui vain kolme pelaajaa, joten joukkueenjohtajamme Kari päätti loikata heidän avukseen. Me onneksi olimme varautuneet viidellä pelaajalla, joten molemmat ryhmät saivat näin pelata täydellä miehityksellä. Itse sain mahdollisuuden revanssiin viime kevään niukasti häviämästäni ottelusta Esa Vilminkoa vastaan. Ensimmäinen erä oli pitkä, ja sen pallotkin venyivät välillä jopa sopimattoman pitkiksi kakkosdivariin. Järvenpään kolmoskentän etuseinän hitaus tuntui olevan etu Vilmingolle, itse kun tykkään haastaa vastustajan refleksit ja liikkeellelähtötehot pitämällä temmon kovana. Jostain syystä peli-intoni katosi täysin tasaisen ensimmäisen erän jälkeen. 9-6 9-0 9-0 luvut omassa ottelussani kuvastavat melko hyvin koko joukkueen suoritusta – emme saaneet erääkään itähelsinkiläisiltä. Juha Saarentaus pelasi Mika Harjaa vastaan ykkösten kamppailussa. Mikan krossien ja volleystoppareitten tarkkuus oli Juhalle myrkkyä ja hän joutui toteamaan Mikan paremmakseen päästen parhaimmillaan viiteen pisteeseen. Erkki Pyre hävisi vastaavanlaisin luvuin Jorma Kankaalle, eikä Kimmo Kanervakaan pystynyt laittamaan hanttiin Petri Vesalle. Huhu kertoi, että Petrillä on ollut pitkä kilpailutauko, joten hän sai pelata nelospaikkaa, vaikka tasoltaan saattaisikin kuulua MetSq II:sen kärkipaikalle.

Toinen ottelumme järvenpääläisiä vastaan lähti käyntiin paremmin. Itse sain Ari Leppästä vastaan pienen alkuhermoilun jälkeen pelini vihdoinkin oman tasoni mukaiseksi. Neloskenttä oli nopeampi ja pääsin käyttämään omia aseitani; kaveri ei aivan pysynyt vauhdissa mukana, ja voitin 9-7 9-0 9-2. Kimmo taisi ottelussaan Petri Rasmusta vastaan kokea samanlaista alkuhermoilua, sillä hän hävisi ensimmäisen erän 9-7, mutta voitti kaksi viimeistä 9-0 ja koko ottelun 3-1. Hyvää nousujohteisuutta siis molempien peleissä. Juha pelasi Vesa Konttista vastaan tasaisen ottelun. Heidän pelityylinsä vaikuttivat samankaltaisilta, ja miehet pelasivat lähes etukenttäpeliä joitain satunnaisia lobeja lukuunottamatta. Hitaalla kolmoskentällä saattoi tosin olla tähänkin vaikutuksensa. Konttinen haki sinnikkäästi Juhan shotteja aivan lattian pinnasta ja varmaankin juuri nopeutensa ansiosta voitti ottelun, jossa käytiin kaksi kertaa jatkopalloillakin, lopulta 3-1. Kun Sakari Äijänen voitti kakkospelaajamme Erkin selvästi 3-0, jäimme kuitenkin tasapeliin järvenpääläisiä vastaan. ESRC vitosella on nyt siis plakkarissaan tämän kauden otteluista kaksi tasapeliä ja yksi tappio, kun ensimmäisellä kierroksella Squash 88:n virolaisjoukkue ei saapunut pelipaikalle. Seuraavalla kierroksella joukkueemme kokoonpano on todennäköisesti taas hieman erilainen, kun saamme Vantaalla vastaamme MyyrSquash kakkosen ja HSRC nelosen.

Topias Aalto

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja