Aikuisten ”Tonttu-cup” + Pikkujoulut

ESRC:n perinteinen kisa – ”Tonttu-cup” pelataan lauantaina 1.12.2007 klo 13.00 alkaen Esportissa. Kisan johtaa Hannu Haanpää ja tarjoiluista kisapaikalla vastaa Jonna Kinnunen.

ESRC:n pikkujoulut vietetään Tapiolassa ravintola ”Tapiontorissa” 1.12.2007 lauantaina klo 19.00 alkaen. Voit ilmoittautua TÄSTÄ molempiin tai jompaan kumpaan tapahtumaan!

Tonttu-cup pelataan nelinpelinä johon osallistuvat sekä miehet että naiset. Peliparit arvotaan paikan päällä klo 13. Kisan aikana taustalla soi joulumusiikki sekä tarjolla on kaikkea hyvää naposteltavaa.

Pikkujoulua vietämme loistavasta ruuasta tunnetussa ravintola ”Tapiontorissa” (Heikintorin kupeessa) klo 19 alkaen. Illalliskortti maksaa 20 € (myös avec pääsee samaan hintaan). Menussa on tarjolla liha ja kalavaihtoehto. Ruokajuomat kustannamme itse. Ravintola sulkee ovensa klo 23.30, jonka jälkeen voimme vielä siirtyä jatkoille joko Tapiola Gardeniin – tai kotiin lakanoiden väliin!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja