ESRC:n naiset EUROCupissa Pohjois-Irlannissa


ESRC:n naisjoukkue edusti Suomea 8.-10.9.2011 Belfastissa pelatussa seurajoukkueiden mestaruuskilpailuissa. Joukkueessa pelasivat Elina Kononen, Emppa Soini ja Emilia Korhonen. Miesten puolella Suomea edusti HSRC. Naisemme sijoittuivat huikean kovatasoisessa kilpailussa 9. ollen turnauksen viimeisiä. Siitä huolimatta tyttömme pelasivat erittäin hienosti. Elina laittoi kampoihin vastustajille (WISPA 10-50 sijoitettuja) todella hienosti. Emppa Soini osoitti olevansa todella kovassa iskussa ottaen eriä itseään huomattavasti kokeneemmilta (ja vanhemmilta) vastustajilta. Kolmospelaajana ollut Emilia Korhonen on myöskin kehittynyt Matias Tuomen valmentamana huikeasti. Neljä ottelua ja niistä kaksi voittoa – kyllä hymy oli ”Elmerillä” herkässä! Kokonaisuudessaan hienosti järjestetyt kisat. Seuraava EUROCup pelataan Tsekin Prahassa 2012.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja