ESRC golfmestaruuskilpailut 11.8.2007 Pickalassa

ESRC:n vuoden päätapahtuma on varmistunut!

Kenttä ja aikataulu
*********************
Kenttä on Pickala Forest, ja lähtöajat ovat klo 9.30 alkaen lauantaina 11.8. Kierroksen jälkeen klubilla on ruokailu sekä palkintojen jako (ehkä noin klo 15).

Kilpailumuodot
*****************
Mestaruus ratkaistaan tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta (miehet) tai punaisilta (naiset) tiiltä. Mestaruustaistoon voivat osallistua ESRC:n jäsenmaksun vuodelle 2007 maksaneet osallistujat. Muut voivat pelata miltä tiiltä haluavat; kaikki osallistuvat joka tapauksessa tasoitukselliseen pistebogikisaan. Pistebogikisan lisäksi palkintoja jaetaan muistakin ansioista, sen mukaan, miten saamme palkintoja kasaan.

Maksut
*********
Vieraiden greenfeet maksetaan ja kulut jaetaan tasan kaikkien osallistujien kesken. Viikonloppu-greenfee Forestille on 75 euroa, mutta yritämme hoitaa greenfeet pelilipuilla, joita Asuntosäätiö myy 450 euroa per 10 pelilippua. Tällöin osallistumismaksuksi tulee noin 30 euroa (koska Pickalan pelioikeuden haltijoilta ei peritä pelimaksua). Ruuat ja juomat jokainen maksaa itse.

Palkinnot
***********
Mestarille pysti. Muita palkintoja toivotaan niiltä osanottajilta, joilla on mahdollisuus lahjoittaa esimerkiksi yrityksensä liikelahjoja, tms.

Ilmoittautuminen
********************
Harri Pohjalle (etunimi.sukunimi@esrc.fi) tiistaihin 7.8. mennessä
1) Nimi, kotiseura ja tasoitus (sekä jos sinulla on pelioikeus Pickalaan vaikka kotiseurasi on muu)
2) Aiotko ruokailla (annosten hinta 6-20 euroa)
3) Tuotko palkintoja ja jos tuot, niin montako suunnilleen

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja