ESRC Liigakarsinnat 27.8.2011, tervetuloa!

Perinteitä kunnioittaen: ESRC Liigakarsinnat 2011! On taas se aika vuodesta, kun on aika ottaa kesätauon jälkeen miehestä mittaa. Liigakauden alku siis lähestyy ja pakka pelipaikkojen osalta on auki.

Ottelut pelataan tuttuun tapaan Esport Centerissä seuraillan puitteissa lauantaina 27.8.2011 klo 14:45-18:45 ja vaikka naiset eivät ”virallisesti” tällä kertaa paikoista omissa joukkueissaan taistelekaan, niin myös hameväen edustajat ovat tervetulleita pelaamaan ja vaihtelemaan kuulumisia. Myös vähemmän liigapeleistä kiinnostuneille pyritään järjestämään tilaa kentiltä.

Kaikkien (erityisesti joukkueiden johtajien) toivotaan saapuvan paikalle hyvissä ajoin, jotta pelit saadaan käyntiin välittömästi vuoron alettua. Mikäli tiedät saapuvasi paikalle hieman myöhemmin, ilmoittelethan asiasta alla olevaan
s-postiosoitteeseen. Järjestelytoimikunta jakaa pelaajat ilmoittautumisen yhteydessä lohkoihin ja ottelut tultaneen pelaamaan paras kolmesta -systeemillä. Kunkin osanottajan toivotaan pelaavan mahdollisimman monta ottelua.

Kysymykset/toiveet/kommentit voi lähettää osoitteeseen: tero@esrc.fi.

Tervetuloa!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja