ESRC:n golfmestikset 13.8.2011, tervetuloa!

ESRC:n golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 13.8.2011 Pickalan Seaside -kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan). Lähtöajat on varattu klo 12.00 alkaen, mutta paikalla on syytä olla jo klo 11.00!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n nykyisten jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta tiiltä, ja osallistumismaksu ESRC:läisiltä on 30 euroa aikuisilta ja 20 euroa junioreilta. Mukaan mahtuu 24 ensiksi ilmoittautunutta; jos tämä määrä ei täyty ESRC:läisistä, mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja avecceja; muut kuin ESRC:läiset hoitavat green fee -maksunsa itse.

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golf-aiheinen, on tervetullutta.

Ilmoittaudu nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 24 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään perjantaina 12.8. klo 16.

Ilmoittautuminen on päättynyt | Katso ilmoittautuneet | Tarkista edellisvuosien mestarit

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja