Hurghada International Squash 2011, Egypti

Olli Tuominen jatkoi loistavia otteita kukistaen Egyptin Mohammed Abbasin (PSA 39) erin 3-1 (11-8,11-7,8-11,11-5). Välierissä Egyptin Karim Darwishin (PSA 3) oli kuitenkin vahvempi ja kukisti Olli Tuomisen erin 3-0 (11-3,11-6,11-4).

ESRC:n 1.pelaaja Olli Tuominen (PSA 22) kukisti upeasti Ranskan Thierry Lincoun (PSA 8) erin 3-0 (11/8, 15/13, 11/5) Egyptissä 70000$ PSA-kilpailussa.

Olli Tuominen nappasi Egyptissä pelattavan Hurghada Internationalin 70000$ 1.kierrokselta yhden uransa merkittävimmistä päänahoistaan kukistamalla maailman listan 8 Ranskan Thierry Lincoun. Tuominen käytti ranskalaisen kankean alun hyvin hyväkseen, menemällä heti selvään johtoon. Erän lopussa ottelu tasoittui, kunnes Tuominen sai pysäytettyä ranskalaisen nousun numeroihin 11/8. Pitkässä ja tasaisessa toisessa erässä oli ratkaisun makua. Ranskalainen aloitti erän vahvasti ja meni nopeasti selvään johtoon. Tuominen kuroi kuitenkin eron umpeen saaden eräpallon tilanteessa 10/9. Ranskalaisen selvitettyä ensimmäisen ottelupallon erää jatkettiin kahden pisteen erotilanteeseen aina 14/13 asti, jolloin Tuominen sai naulattua ratkaisevan naulan vastustajansa arkkuun numeroin 15/13. Kolmas erä osoittautui muutaman ensimmäisen pallorallin jälkeen pelkäksi muodollisuudeksi. Ranskalainen ei saanut enää otetta ottelusta vaan Tuominen vei erän selvästi 11/5 ja koko ottelun suoraan 3-0.