Alle 19-vuotiaiden juniorien EM-kilpailut 2011

Suomen ESRC:läisen juniorimaajoukkueen jäsenten lopulliset sijoitukset yksilöosuudessa alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuissa olivat: Emppa Soini 14. , Tatu Knuutila 21. ja Jaakko Vähämaa 29. Seuraavaksi Sveitsin Kriensissä alkaa EM-joukkuekilpailu.

Toisella kierroksella tuli Jaakko Vähämaalle ja Tatu Knuutilalle noutaja ja korkeammalle sijoitetut pitivät paikkansa. Pojat jatkavat pelejä sijoista 17-32. Sen sijaan Emppa Soini jatkoi loistavia pelejään ja voitti 9/12-sijoitetun Tsekin Tereza Svobodovan 3-0. Soini on siis jo 16 parhaan joukossa ja kun muistetaan, että neitimme on vasta 15-vuotias niin hyvää on odotettavissa.

Kaikki suomalaiset – Tatu Knuutila, Jaakko Vähämaa ja Emppa Soini aloittivat kisat hienosti – avausvoitto siis jokaiselle. Toisella kierroksella vastus kovenee jokaisella sillä kaikkien vastustajat ovat korkeammalle rankattuja pelaajia.

Alle 19-vuotiaiden juniorien EM-kilpailut pelataan 16.-24.4.2011 Sveitsin Kriensissä. Kaikki Suomen joukkueen pelaajat ovat ESRC:sta. Mukana ovat Emilia Soini, Tatu Knuutila ja Jaakko Vähämaa, jotka eivät näin ollen pääse mukaan kilvoittelemaan ESRC:n mestaruuksista 16.4.2011 lauantaina Esport Centerissä. Peukut pystyyn Suomen ja ESRC:n joukkueelle!

Kilpailujen website

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja