Liigahuipennus Mikkelissä 2.4.2011 – ESRC Whitelle yllätyshopeaa ja ERSC Headille pronssia

teksti: ESRC White eli Riikka, Katariina & Emilia

Sateisessa ja harmaassa säässä oli hienoa vetäytyä pelaamaan squashliigamestaruuksista Mikkelin lämpimään squashhalliin. Tunnelma oli tiivis ja kannustushuudot raikasivat sekä naisten että miesten joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan.

ESRC Head koki kovia, kun jyräävästä vakiokokoonpanosta oli paikalla vain joukkueen ykköspelaaja Elina Kononen. Varapelaajina pelasivat Laura Aalto-Setälä ja Jenni Nordling. ESRC White pelasi tutulla kokoonpanolla: Emilia Korhonen, Riikka Piekäinen ja Katariina Berggren.

ESRC Head ja White kohtasivat onnekkaan arvonnan perusteella välierissä. ESRC White pääsi näin hyötymään ykkösjoukkueen varamiehisyydestä raivaten tiensä yllätyksellisesti finaaliin! Whitelle mahtava 2-1 voitto Headista!

Pronssipeleissä ESRC Head kohtasi HSRC:n. Kolmospelaajien pelissä SM-liigaensikertalainen Jenni Nordling sai vastaansa kokeneen Carola Björnströmin hävietn lukemin 3-1. Ykköspelaajien pelissä Elina Kononen ei jättänyt mitään epäselväksi. Elina voitti mahtavalla pelillä Michaela Björnströmin selvin sävelin 3-0. Kakkospelaajien, ESRC Headin Laura Aalto-Setälän ja HSRC:n Aurora Vikströmin, tiukka 3-2 taisto ratkaisi pronssimitalin ESRC Headille! Runkosarjan voittajalle ESRC Headille jäi näin kanoja kynittäväksi ensi kautta ajatellen.

Liigafinaalissa ESRC Whiten paukut eivät riittäneet lisäyllätykseen taitavaa Mikkelin joukkuetta vastaan. Mikkeli vei kullan selvin 3-0 lukemin. Periksi ei silti annettu yhtään.

Onnittelut Mikkelille sekä naisten että miesten sarjojen voitoista, tuplamestaruudesta! Ensi kauteen ESRC:n naiset lähtevät kullan kiilto silmissä!

Playoffsien kaikki ottelutulokset squash.fi:n tulospalvelussa

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja