36. TP-leiri Vierumäellä 25.-27.3.2011

ESRC:n perinteinen TP-leiri järjestettiin 36. kerran Vierumäellä. Mukana olivat tällä kertaa; Jonna, Katariina, Jenni V., Jenni N., Marja, Pia, Raila, Jaakko P., Kimi, Hannu, Harri, Janne J ja Jarkki.

Perjantaina oli tiukat squashpelit, hierontaa, saunat, katsaus seuran tulevaisuuteen à la Jarkki ja siirtyminen Scandic-hotellin tanssiparketille. Lauantaina alkoivat taasen kovat treenit squashkentillä klo 12. Hierontoja oli varattu 12h ja niitä käytettiin ahkerasti. Kentillä tiukimmin viihtyivät Jenni V ja Jenni N (taisi tulla kasaan 5h). Iltaa vietettiin mökeissä. Iltaohjelmana oli Kimin laatima muusiikkitietovisa. Ylivoimaiseksi voittajaksi selviytyivät Hannu ja Marja. Tiukan vastuksen antoivat Harri ja Katariina ja surkeimmasta tietämyksestä vastasivat Jarkki ja Jonna.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja