Sotilaiden Squashin SM-kilpailut 2011

Perinteiset Sotilaiden Squashin SM-kilpailut pelattiin Espoossa 18.3.2011. Tapahtuma oli järjestyksessä 12. kerta. Kisaa on pelattu vuodesta 1999 alkaen ja pelipaikkoina on toiminut Helsinki, Espoo ja Lahti.

Miesten kilpasarjan voiton vei Jääkäriprikaatin alikersantti Ville Hiltunen. Hopeaa otti komentaja (evp) Jarkki Jaakkola ja pronssi matkasi Porin Prikaatin alikersantti Juha Heinoselle.

Miesten kuntosarjan voiton otti Suomenlahden Meripuolustusalueen kapteeniluutnantti Jyrki Nurmi, hopeaa Maanpuolustuskorkeakoulussa opiskelevalle kapteeni Janne-Matti Peltolalle ja pronssia Porin Jääkäriprikaatin jääkäri Tuomas Riikoselle.

Seuraavat Sotilaiden Squashin SM-kilpailut pelataan Espoossa 16.3.2012.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja