Your Move suurtapahtuma lähestyy!

Suomen Squashliitto on mukana järjestämässä Olympiastadionin ympäristössä 27.5-1.6.2011 järjestettävää Your Move suurtapahtumaa. Your Move tapahtumassa on mukana uskomaton määrä eri lajeja. Tapahtuma-alueella pääsee mm. kokeilemaan suksisählyä, parkouria ja saippuasyöksyä, perinteisempien lajien kuten jalkapallon, yleisurheilun ja uinnin lisäksi. Viikonlopun aikana (27.-29.5) squash järjestää Your Move Squash Open -kisan, jossa pelataan luokat tytöt ja pojat alle 13, 15, 17 ja 19. Pääosa peleistä pelataan Merihaan Pallohallilla ja mahdollisesti pelejä päästään myös pelaamaan suurtapahtuma-alueelle suunnitteilla olevalle lasikentälle.

Your Move tapahtumaan voitte tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Your Move tapahtumaan myydään rannekkeita, joiden hinta nousee portaittain seuraavasti:
18.1.-2.3. -> osanottomaksu 70 euroa
3.3.-3.4. -> osanottomaksu 80 euroa
4.4.-5.5. -> osanottomaksu 100 euroa

Valmentaja/huoltajaranneke maksaa 40 euroa. Valmentaja/huoltajarannekkeen ostajan on ilmoittauduttava viimeistään 5.5.2011. Osanottomaksun ensimmäisen hintaportaan viimeinen ilmoittautumispäivä (2.3.) lähestyy pikavauhtia ja nyt kannattaa käydä ilmoittautumassa. Kaikkien keskiviikkoon 23.2. mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan Dunlopin verryttelyasu! Bonuksena ESRC:n jäsenille, ESRC maksaa jokaisen juniorin rannekkeesta 15 €.

Ilmoittautumaan pääset täältä ja sieltä voitte myös lukea tarkemmat ilmoittautumiset ohjeet ja mitä osallistumismaksuun sisältyy kisamaksun lisäksi.

Nyt kaikki mukaan viettämään unohtumaton viikonloppu urheilun parissa, tällaista tapahtumaa ei koskaan aikaisemmin ole nähty etkä taatusti halua missata sitä!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja