ESRC mitalisateessa juniorien SM-kilpailuissa Tampereella

ESRC:n juniorit nappasivat 11 mitalia viime viikonvaihteen, 22.-23.1.2011 Tampereella pelatuissa juniorien squashin SM-kilpailuissa. Mitaleista peräti viisi oli kultaisia. Luokkia kilpailuissa pelattiin yhteensä kymmenen. ESRC:n junnuja oli paikalla 25, kun kilpailuissa oli kaiken kaikkiaan 64 pelaajaa muutamien sairastumisten jälkeen.

Kultaa ottivat Jaakko Vähämaa P19 (pojat alle 19), Emilia Soini T19, Cecilia Lilja T17, Sofia Korpeinen T13 ja Sebastian Lilja P13 -luokissa. Hopeaa saivat Tatu Knuutila P19 ja Inka Luhtala T17. Pronssiset mitalit ripustettiin Emilia Korhoselle T19, Kristian Rautiaiselle P17, Katri Aalto-Setälälle T13 ja Ida Lehikoiselle T11 -sarjoissa.

ESRC:stä oli mukana monta SM-kisojen ensikertalaista ja mukavaa oli toivottavasti kaikilla. Suuri osa ESRCläisistä yöpyi hotelli Cumuluksessa ja lauantai-iltaa vietettiin isolla porukalla hotellin Huviretki-ravintolassa.

Jarkki oli järjestänyt squashaiheisen tietokilpailun, jonka junnusarjan voitti upealla 10/10 tuloksella ”Team Franz” eli Frans Lehmusvaara, Jami Äijänen sekä Touko Juntunen. Seniorisarjassa voiton vei ”Team Jöröt”. Vain juniorisarjassa jaettiin palkintoja. Illan mittaan kiitettiin Poku Saloa, Markku Hyrskettä sekä Matias Tuomea heidän squashin ja ESRC:n hyväksi tekemästään työstä.

TSK oli taas kerran organisoinut mukavat kisat, josta ESRCläisten lämpimät kiitokset kaikille järjestäjille! Ensi vuonna tervetuloa Esportiin mittelemään juniorimestaruuksista.

Kaikki tulokset ja kuvat mitalisteista Squashliiton tulospalvelussa.

Lisää kuvia kisoista TSK:n kuvagalleriassa.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja